Peletový kotel Mareli Systems Ecostar Auto 30 kW levé

Hit katalogu: Peletový kotel Mareli Systems Ecostar Auto 30 kW levé od originálního výrobce za příznivou cenu 98149 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
98 149 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 5.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Peletový kotel vyrobený z masivních materiálů v kombinaci moderního designu s čistými tvary a integrovanou násypkou přímo v těle kotle o objemu 100 kg. Automatické zapalování i vyhasínání, je vybaven odtahovým ventilátorem řízeným regulací. Inovativní regulace s velkým displejem pracuje s uživatelsky velmi příjemným prostředím s jednoduchými ovládacími prvky. Je řízen regulací, která využívá měření: průtoku vzduchu, teploty spalin a teploty vody. Díky těmto třem hodnotám optimálně reguluje chod spalovacího procesu vždy na optimální úrovni. K tomu využívá regulaci otáček spalinového ventilátoru a peletového podávacího šneku tak, aby kotel vždy pracoval na nejvyšší možnou účinnost, s optimální dávkou paliva. Používá hořák z nerezové oceli s automatickým čištěním roštu, na kterém probíhá spalovací proces - popel je rotačním kolem zespoda roštu v pravidelných intervalech posouván do popelníku, a tím je zaručeno opakované fungování hořáku při jednotlivých zapalovacích cyklech bez nutnosti čištění. Disponuje trubkovým typem výměníku a jeho údržba a čištění je zde plně automatické - turbulátory jsou připojeny k zabudovanému motoru, který s nimi v pravidelných 2 hodinových intervalech pohybuje, a tím je zajištěna každodenní čistota výměníku a také neustálá vysoká účinnost předávání tepla do otopného systému. Popel je transportován do integrovaných popelníků. Regulace má přednastavená základní schémata zapojení kotle do topného systému, a to i s pomocí akumulační nádrže, mixovaných okruhů a ohřevu užitkové vody v zásobnících. Kotel lze ovládat pomocí WiFi, prostorového termostatu nebo časovače samotné integrované regulace ve třech časových pásmech v denním režimu. 5. emisní třídy - splňuje normu EN 303-5 / BlmSchV 2 / Ecodesign.

WiFi modul pro připojení mobilní aplikace se prodává samostatně.

Ze záruky jsou vyjmuty díly podléhající běžnému opotřebení, díly vyžadujících pravidelnou výměnu a vyplývající z životnosti dílu samotného a zejména díly v přímém kontaktu s ohněm, jako např. vyzdívky spalovací komory, těsnění, rošty, ovládací prvky apod.Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Popis produktu Peletový kotel Mareli Systems Ecostar Auto 30 kW levé

    • Výrobce: Mareli Systems
    • Cena: 98149 Kč
    • EAN: 7628
    • Kategorie: Heureka.cz, Dům a zahrada, Topení, Kotle

Peletový kotel Mareli Systems Ecostar Auto 30 kW levé

Najdete v kategorii: , , ,

Další produkty od výrobce

Mareli Systems

Peletový kotel Mareli Systems Ecostar Auto 30 kW levé od populárního výrobce Mareli Systems - tento artikl musíte mít v sezónní slevě za 98149 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad Kč. Garantujeme spokojenost z nákupu.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr: Průběžná 19, 37371 Hůry
  • PPL, Toptrans, DB Schenker: +182
Platba

  • Dobírka: Zdarma
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Platba rychlým převodem (ComGate)